Klubbholmen - Silverkannan

Klubben har en klubbholme, Stora Delholmen, ”Silverkannan” som ligger vid Gällnöport sydost om Grinda, pos. N59.23,55 och O18.36,14. Du hittar den på båtsportkort nr 6143 NW.

På Silverkannan har vi två bryggor, inglasad fest-och dansbana, toaletter, bastu , samt två fasta grillplatser. Den ena vid hamnen och den andra på nordsidans berg med solnedgång.

Vi har två gäststugor med möjlighet till övernattning för ca tio personer. Elverk på 230 V samt en disponibel roddbåt. Stugorna får bokas av medlem på Svenska Båtunionen och bokningsanvisningarna finns på medlemmarnas sida.

På ”Kannan” är det fest nästan jämt men vi brukar också arrangera gemensamma fester. De mest kända och uppskattade är Midsommarfesten och Kräftskivan i augusti.

Det finns plats för 20-30 båtar vid bryggorna. Vänner med båt från andra klubbar är välkomna om plats finns.

Frågor om kannan besvaras av Janne Westin, vår holmfogde.